Online mindtraining

Online mindtraining

Ervaar je stress? Ben je uit balans op je werk en/of privé? Als je uit balans bent dan kun je dit merken aan je gezondheid, je humeur, gebrek aan motivatie op werk, negatieve gedachten, de relatie met anderen, kun je meer spanning ervaren of heb je zelfs minder geluksgevoelens. Tijdens de online mindtraining ontvang je balanscoaching met mindfulness en doorloop je samen met jouw persoonlijke coach 5 stappen die je helpen om de balans terug te brengen.


Recensie: "Ik heb geleerd minder in mijn hoofd te leven en meer naar mijn gevoel luisteren. Mijn focus ligt nu op positief denken en doen. Bij situaties waar het anders loopt dan gepland lukt het mij nu rustig te blijven in plaats van gestresst te reageren."


Wat zijn de 5 stappen?

 1. Focus en levensgebieden
  We bespreken je functioneren op verschillende levensgebieden om te zien waar stress/disbalans ontstaat. Je maakt je eigen doelenplan om je focus voor je behoeftes en verlangens te vergroten.
 2. Balanscheck
  We doen een balanscheck om te zien waar stress/disbalans ontstaat. We bespreken wat jou gaat helpen om in je leven stappen te maken die bijdragen aan een goede balans.
 3. Uit je hoofd
  We beoefenen mindfulness oefeningen om baas te worden over je gedachten waardoor je meer in het 'hier en nu' aanwezig leert zijn.
 4. Loslaten en vriendelijke aandacht
  We kijken samen welke negatieve overtuigingen je mag loslaten omdat het voor stress/disbalans zorgt. Je leert me vriendelijke aandacht contact te maken met jezelf, en je gevoelens, waardoor je op een dieper niveau zal ontspannen.
 5. Talenten balans
  We evalueren je doelenplan en versterken de balans door voor nieuw gedrag en talenten te kiezen.

Praktische informatie

 • Je kan op ieder moment starten en dit programma in je eigen tempo volgen
 • Het tarief is 475 euro totaal
 • Na betaling ontvang je van ons een mail met inlog naar ons online programma met mindfulness oefeningen en zal je coach met jou de eerste online afspraak inplannen
 • De online afspraken duren 1 uur en vinden ongeveer om de week plaats
 • Na elke afspraak ontvang je via ons online programma MIJN Mindtrainers opdrachten om in het dagelijks leven toe te passen
 • Je bent ongeveer 10 minuten per dag kwijt aan de thuisopdrachten
 • Als blijkt dat je meer nodig hebt adviseren we een coaching in onze praktijk (of elders)

Boek hier de online mindtraining


HEB JE INTERESSE IN DIT PROGRAMMA?

Maak gerust gebruik van een online of telefonische kennismaking om te bespreken of deze behandeling bij jou past. Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met jou op

 • Mindtrainers

Neem contact op