Mindtraining voor organisaties

Mindtraining voor organisaties

Voor organisaties verzorgen Mindtrainers mindtrainingen om werknemers tijdens het werk aandacht en ruimte te geven aan zichzelf. Aandacht voor het brein, gedachten, gevoelens, stresspatronen, ontspanning en persoonlijke zelfzorg helpt om een goede balans en gezonde focus te behouden. We bieden deelnemers begeleiding, inzicht en praktische oefeningen om hun eigen mindtraining op te starten.


Recensie: "Een momentje voor jezelf en voor je team. Even stilstaan in plaats van doorgaan."

Recensie: "Het programma is zeer uitgebreid, bruikbaar en leuk. De trainers waren bereikbaar, benaderbaar, kundig en ook heel gezellig."


Bij verschillende samenwerkingspartners verzorgen wij mindtrainingen die aansluiten op de wens en doelgroep. We maken een programma op maat om te implementeren in de organisatiestructuur. Bekijk hieronder twee opdrachten.

Zie hier onze samenwerkingspartners en opdrachtgevers

Praktische informatie

  • We bieden verschillende programma's waarvan de duur minimaal 3 maanden is voor een duurzaam effect
  • De mindtraining verzorgen wij op locatie of online via ons online programma MIJN Mindtrainers
  • Voor een mindtraining binnen een organisatie plannen we graag een kennismaking, hierna versturen we een inhoudelijk voorstel en een financiële offerte
  • Onze diensten dragen bij aan de persoonlijke ontwikkeling en gezondheid van mensen en daarmee aan duurzame inzetbaarheid. Een traject bij ons komt in aanmerking voor het vitaliteit- en persoonlijk opleidingsbudget van bedrijven. Wij informeren en adviseren werkgevers als dit relevant en nodig is.

Interesse?

Voel je welkom! Vraag gerust via onderstaand contactformulier om een geheel vrijblijvende kennismaking.

  • Mindtrainers

Neem contact op