Holistic lifestyle programma

HOLISTIC LIFESTYLE Programma

Word de gezondste versie van jezelf!

Stress, vermoeidheid of omstandigheden kunnen een gezonde levensstijl in de weg staan. Hoe graag je het ook wilt, soms lukt het simpelweg niet om een gezond, gebalanceerd en energiek leven te leiden. Ben je klaar met ongezonde gewoontes waar je maar geen grip op krijgt en wil je meer tijd voor jezelf nemen? Wij helpen jou zodat je je leefstijl op gebied van food, mind, body & life kunt verbeteren. We coachen met een holistische visie en verdiepen ons in de belemmerende patronen die jouw fysieke en mentale gezondheid in de weg zitten. Zo leer je deze patronen duurzaam te doorbreken.


"De holistische visie betekent dat je kijkt naar de mens als geheel: lichaam, gevoelens, gedachten en verlangens: alles is één en hangt met elkaar samen. Wij geloven er sterk in dat als je op deze manier naar klachten en ongezonde patronen kijkt, je meer kans hebt op succes en duurzame resultaten."


WAT KUN JE VERWACHTEN?

Start met een gratis Holistic Lifestyle Check-in 

Online ontmoet je jouw leefstijlcoach en bespreek je jouw hulpvraag en klachten. Daarnaast krijg je uitleg over het holistisch leefstijl programma en kun je jouw vragen stellen. Je ontvangt toegang tot ons online programma MIJN Mindtrainers waar je de holistische leefstijlcirkel kunt invullen. Je geeft een score aan verschillende factoren die horen bij de 4 gebieden; food, body, mind & life. Zo krijgen we een beeld van jouw leefstijl, gezondheid en gedragspatronen.

Interesse?

VRAAG OM EEN GRATIS HOLISTIC LIFESTYLE CHECK-IN

Intake & leefstijlplan

Na de check-in ontvang je een uitgebreide intake met analyse gebaseerd op jouw score op de 4 gebieden waarmee we in overleg met verschillende professionals uit de health & wellness een persoonlijk leefstijlplan opstellen.

Er volgt een tweede gesprek waarin je het persoonlijk leefstijlplan ontvangt en waarmee je de komende maanden samen met jouw leefstijlcoach aan de slag kunt gaan. Je zal stil staan bij je motivatie voor dit plan en krijgt de mogelijkheid om een go of no-go aan het leefstijlplan te geven.

Behandeling op gebied van food, mind, body & life

Verschillende professionals zullen je een paar maanden begeleiden om de doelen uit jouw leefstijlplan te realiseren. Zij zorgen voor een effectieve behandeling om de gezondste versie van jezelf te worden!

Om het beste uit jouw holistische behandeling te halen werken we samen met onder andere een leefstijlcoach, fysiotherapeuten, diëtist, gedragstherapeut, mindfulness trainer, ademcoaches, lichaamstherapeut en business coach.  

 

            

Resultaatmeting

Gedurende het gehele programma heb je met jouw persoonlijke leefstijlcoach evaluatiegesprekken waarbij jullie gezamenlijk kijken hoe het ervoor staat met jouw leefstijlcirkel. Hoe hoog scoor je nu op elk van de gebieden en is er bijsturing of uitbreiding van jouw plan nodig? 

Interesse?

VRAAG OM EEN GRATIS HOLISTIC LIFESTYLE CHECK-IN

  • Mindtrainers

Neem contact op