Balanscoaching en mindfulness

Online mindtraining: Balanscoaching en mindfulness

Als je stress ervaart of uit balans bent dan kun je dit merken aan je gezondheid, je humeur, gebrek aan motivatie op werk, negatieve gedachten, de relatie met anderen, kun je meer spanning ervaren of heb je zelfs minder geluksgevoelens. Tijdens de online mindtraining ontvang je balanscoaching met mindfulness en doorloop je samen met jouw persoonlijke coach 5 stappen die je helpen om de balans terug te brengen.


Recensie: "Ik heb geleerd minder in mijn hoofd te leven en meer naar mijn gevoel luisteren. Mijn focus ligt nu op positief denken en doen. Bij situaties waar het anders loopt dan gepland lukt het mij nu rustig te blijven in plaats van gestresst te reageren."


Deze online mindtraining is echt iets voor jou als…

 • Je behoefte hebt aan een online training met persoonlijke begeleiding
 • Je klaar bent met stress en de disbalans in je leven
 • Je meer in contact wil komen met je gevoelens 
 • Je mindfulness wilt leren beoefenen 
 • Je bereid bent om praktische handvatten te integreren in je dagelijks leven en per dag 10 minuten te reserveren voor het doen van oefeningen

De 5 stappen: 

 1. Focus en levensgebieden
  We bespreken je functioneren op verschillende levensgebieden om te zien waar stress/disbalans ontstaat. Je maakt je eigen doelenplan om je focus voor je behoeftes en verlangens te vergroten.
 2. Balanscheck
  We doen een balanscheck om te zien waar stress/disbalans ontstaat. We bespreken wat jou gaat helpen om in je leven stappen te maken die bijdragen aan een goede balans.
 3. Uit je hoofd
  We beoefenen mindfulness oefeningen om baas te worden over je gedachten waardoor je meer in het 'hier en nu' aanwezig leert zijn.
 4. Loslaten en vriendelijke aandacht
  We kijken samen welke negatieve overtuigingen je mag loslaten omdat het voor stress/disbalans zorgt. Je leert me vriendelijke aandacht contact te maken met jezelf, en je gevoelens, waardoor je op een dieper niveau zal ontspannen.
 5. Talenten balans
  We evalueren je doelenplan en versterken de balans door voor nieuw gedrag en talenten te kiezen.

Praktische informatie

 • De training duurt 2,5 maand: 5 online stappen met persoonlijke contactmomenten
 • De afspraken worden samen met je mindtrainer ingepland 
 • Het tarief is 475 euro totaal
 • Na betaling ontvang je van ons een mail met inlog naar ons online programma en zal je coach met jou de eerste online afspraak inplannen
 • Dit traject bij ons komt in aanmerking voor het vitaliteit- en persoonlijk opleidingsbudget van bedrijven. Vraag gerust informatie en een offerte op.
 • Als blijkt dat je meer nodig hebt adviseren we coaching in onze praktijk (of elders)
 • Onze diensten dragen bij aan je persoonlijke ontwikkeling, je gezondheid en daarmee aan duurzame inzetbaarheid. Deze training komt in aanmerking voor het persoonlijk opleidings- en vilatiteit budget van bedrijven. Vraag gerust om een offerte. Tevens informeren en adviseren wij werkgevers om jou te steunen indien dit relevant en nodig is. 

Boek hier de online mindtraining


HEB JE INTERESSE IN DEZE ONLINE MINDTRAINING EN WIL JE MEER WETEN?

Maak gerust gebruik van een online kennismaking om te bespreken of de online mindtraining bij jou past. Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met jou op

 • Mindtrainers

Neem contact op