Ademcoaching

Janine Mulder ademcoaching

Wat is ademcoaching?

De ademhaling is een afspiegeling van hoe je leeft. Vaak wanneer we iets spannend vinden of als we onze emoties niet kunnen of durven uiten, zetten we onze ademhaling vast of doseren we onze ademhaling. Dit is meestal een onbewust proces, dat we inzetten om niet alles te hoeven voelen. Alles waar je niet doorheen kon ademen, heb je ergens in je lijf opgeslagen. Daardoor sla je steeds meer spanning op in je lichaam.  Tijdens een ademsessie nodig ik je uit om open en verbonden te ademen. In de bewust verbonden ademhaling worden de pauzes tussen de in- en uitademhaling weggehaald en wordt je ademhaling terug naar de natuurlijke staat gebracht (zoals een baby ademt). Hierdoor kan dat wat we hebben opgeslagen weer in beweging komen. De verbonden adem laat onderdrukte of onverwerkte emoties, negatieve gedachten of overtuigingen en trauma's uit het verleden uit je onderbewuste naar de oppervlakte komen. Door deze oude pijnen te doorvoelen en daarin ontspannen te blijven doorademen, kun je ze loslaten en helen. 

Klik hier voor meer informatie over ademcoaching

Praktische informatie:

Tarief: 85 euro per 1,5 uur

Interesse? Wil je bespreken of ademcoaching bij jou past? Neem dan gerust per email contact op of bel: 06-42227824

Wie is Janine Mulder?

Verbinder, invoelend, sociaal, warm, nieuwsgierig, moeder, open, gevoelig, aanjager. Fan van persoonlijke ontwikkeling en lichaamswerk! 

Janine heeft in Amsterdam gestudeerd en in 2009 haar opleiding Bachelor Social Work afgerond. Ze werkt al ruim 12 jaar met jongvolwassenen die vast (dreigen te) lopen in het onderwijs. In haar functie onderzoekt ze waar de jongeren tegenaanlopen en wat er nodig is om weer verder of in beweging te komen. Ze houdt zich voornamelijk bezig met de ‘jongeren in kwetsbare posities’ (jongeren van het praktijk en speciaal onderwijs), die tussen wal en schip dreigen te raken. Daarnaast is Janine zich meer op coaching gaan richten. Zo heeft ze de opleiding Transactionele Analyse gevolgd in Amsterdam en in Aken (Duitsland). Daar leerde ze over gedrag, de verschillende rollen die iemand kan aannemen en diverse communicatiestijlen om hierin positieve verandering teweeg te brengen. Wat Janine onder meer intrigeerde in Transactionele Analyse is de manier waarop de ouderlijke programmering bij veel mensen is terug te zien in het volwassen leven. In coaching en het werken met jongeren merkte ze op hoe belangrijk het is om (onverwerkte) emoties, meestal uit de kindertijd, te verwerken. Dit plantte een zaadje om zich juist daar meer in te verdiepen. Zo kwam Janine in aanraking met ademwerk, waar de focus ligt op het doorvoelen van wat er in je leeft met behulp van de adem. In het voorjaar van 2021 heeft zij bij Ademwerk de opleiding tot ademcoach afgerond. 

Janine gelooft in de kracht van adem- en lichaamswerk. Het is haar wens om mensen door middel van de adem in contact te brengen met hun kern. Om zo authentieke keuzes te durven maken vanuit het hart in plaats vanuit de ratio, uit angst of gestuurd door het verleden of de omgeving. Ja durven zeggen tegen het leven vanuit je ware en volwassen zelf, dat is de missie van Janine.‚Äč

  • Mindtrainers

Neem contact op